Сървъри под наем – Нашата мисия

Компанията „СИСАДМИНС-КО“ ЕООД е един от водещите лидери на технологичния пазар в България. Тя е собственик на уебсайтът Server 1, доставчик на сървъри под наем с дългогодишен опит и хиляди доволни клиенти. Екипът ни е тясноспециализиран в изграждането на сървърна инфраструктура за онлайн проекти, подходящи за европейския пазар.


Нашите сървъри под наем са единствените в България, които вървят с тонове предимства за нашите клиенти. Сред тях са възможността за собствена конфигурация и избирането на параметри според нуждите на клиентите и изискванията им. Предлаганите от нас услуги вървят със 100 mbps Интернет извън страната и завидните 900 mbps на територията на Република България.


Към всичките предимства, нашият екип предлага customer support – възможност да се свържете с нас по телефон или имейл. Нашата услуга за сървъри под наем върви и с допълнителна техническа поддръжка при възникнал проблем.Сигурността на нашите сървъри под наем


Услугата, която предлагаме, е гарантирана и сигурна. За целта използваме дискове Enterprise grade, известни с дългия си живот при постоянно натоварване. Другата част от нашето въоръжение са провайдерите Carrier, които са специално избрани. Комбинацията от тези два технологични компонента гарантира сигурност и комфорт при наемането на сървъри под наем.


За допълнителна сигурност за всички сървъри под наем, ние дублираме връзките в няколко трасета. Уебсайтът Server 1 си партнира с най-добрият център за събиране на данни на Балканите Telepoint. В него се поддържат постоянна температура и влажност на въздуха. Захранването работи постоянно и е осигурена възможността за самостоятелно генериране на енергия, независимо от електронната система на България. Това гарантира, че нашите сървъри под наем работят постоянно и на пълни обороти.


Избирайки Server 1, Вие получавате висококачествена услуга и поддръжка, професионално обслужване и индивидуален подход към Вашите нужди. Комуникацията и доверието в нашите клиенти е водеща за нашите бизнес отношения и растеж на компанията. Вашият успех в дигиталния свят е на една крачка разстояние, направете я с нашите сървъри под наем!