За нас

Server 1 е доставчик на сървъри под наем. Това е единственият сайт в България, който дава възможност на клиентите сами да конфигурират сървъра си онлайн като изберат параметри, според техните нужди и изисквания. При нас може да намерите най-изгодното съотношение между цена и услуга, както и най-евтиният двупроцесорен сървър на българския пазар.

Към услугата получавате и интернет със скорост 900mbps към цялата страна и 100mbps към други държави. В допълнение, при възникнал проблем ви предоставяме помощ от техническо лице.

Екипът ни има повече от 10 години опит в изграждането на сървърна инфраструктура за онлайн проекти с високо натоварване на европейския пазар и може да предложи индивидуални решения и персонална оферта, която да отговаря на Вашите нужди.

Сигурността на услугата ни е гарантирана. Използваме дискове Enterprise grade, които предлагат по-дълъг живот при постоянно натоварване и провайдери Carrier, които са специално избрани. Всички връзки са дублирани в няколко трасета. Партнираме си с най- добрия дейта център на Балканите, който е клас Tier 3. В него се поддържат постоянна температура и влажност на въздуха, осигурено е непрекъснато захранване с ток, с възможност при нужда за самостоятелно генериране на енергия независимо от електроенергийната система на България. Тези условия дават възможност оборудването да работи без прекъсване. Избирайки, Server 1 вие получавате услуга с високо качество и поддръжка, професионално обслужване и индивидуален подход към вашите нуждите.

Не намирате това, което търсите? Свържете с нас!

Ако желата от вас конфигурация я няма на сайта ни, не се колебайте да се свържете с нас.

Търговрски отдел