Виртуален сървър

Избирайки услугата виртуален сървър от Server1, клиентът получава по-висока скорост на своя сайт. Това влияе положително и върху цялостното му представяне от гледна точка на SEO и на аудиторията, до която цели да достигне. Затова виртуалните сървъри са подходящи както за стартиращи бизнеси, така и за утвърдени компании, целящи растеж и развитие.


Виртуалните сървъри са едно добро решение, когато параметрите на споделения хостинг вече не удовлетворяват нарасналите нужди на вашия бизнес. VPS или Virtual Private Server е подходящ за всякакви платформи, особено такива, които генерират по-голям трафик. В това число се включват както онлайн магазини, новинарски или корпоративни сайтове, така и големи проекти. Освен това виртуалните сървъри позволяват инсталирането на различни приложения и поддържането на специфични софтуерни програми.

Параметри

Избери готова конфигурация

Конфигурирай по твой вкус

Оперативна памет (RAM)
Дисково пространство

Избрани параметри

Виртуален сървър

15.00 лв.

CPU

2 ядра

2.00 лв.

SSD

20 GB

3.00 лв.

RAM

4 GB

2.44 лв.

Общо

22.44 лв.

Виртуални сървъри е услуга, предлагана от Server 1, при която потребителите споделят една физическа машина, но всеки от тях разполага със собствен виртуален сървър. Избирайки тази услуга, клиентът получава неограничен достъп до ресурсите на VPS без да се налага да наема сървър. Предимство на виртуалния сървър пред споделения хостинг е, че само Вие разполагате изцяло с неговите ресурси и имате пълен достъп и контрол над средата, както и възможност да разширявате параметрите в зависимост от нуждите на Вашия проект. Потребителите, с които споделяте физическия сървър не могат да повлияят на сайта ви, защото имате отлична защита. Така при евентуален пробив или кибер атака при тях, вашите сайтове не могат да бъдат засегнати, защото виртуалният сървър е логически отделен и има собствен IP адрес.

Виртуален сървър от Server1

Гарантирани VPS сървъри

Гарантирани ресурси

Ние вярваме, че за парите, които плащате трябва да получите обещаното. Нашите системи гарантират 100% използваемост на заделените ресурси като процесор, оперативна памет и HDD като не се споделят с други виртуални сървъри. За вас няма "noisy neighbours".

Производителност

Хардуерна производителност

Server1 предлага виртуални VPS сървъри от ново поколение. Използваме най-новите технологии, които ни дават възможност да предлагаме най-бързите VPS сървъри на българския пазар. Вашите виртуални сървъри работят директно върху физическия сървър.

Dell сървъри

Скалиране без downtime

Нашите виртуални сървъри позволяват увеличаване на използваните ресурси без прекъсване. В пиковите моменти за части от секундата може да се добавят допълнително процесорни ядра, оперативна памет или дисково пространство без да спира бизнесът ви.

Мрежа

Мрежа за вашите сървъри

За всеки допълнителен виртуален сървър ви даваме втори мрежови интерфейс, на който е конфигурирана вътрешна мрежа за безпроблемен достъп до допълнителни вътрешни услуги като MySQL, redis, mongoDB и т.н.

Не намирате това, което търсите? Свържете с нас!

Ако желата от вас конфигурация я няма на сайта ни, не се колебайте да се свържете с нас.

Търговрски отдел