Виртуални сървъри

Увеличете скоростта на Вашите уебсайтове, чрез нашите виртуалните сървъри от Server1, които ще ви осигурят сигурност и гаранция за стабилност по време на работа.

Получавате повече мощност и качество на изпълнение с минимални инвестиции, които положително ще повлияят на цялостното Ви представяне на бизнеса Ви в дигиталното пространство.

Разгледайте нашите готови конфигурации или само направете Вашата. Не губете време, направете го още днес!

Изберете готова конфигурация или по Ваш вкус
Операционна система
Допълнителни услуги
Мрежа IPv4
FTP Backup
Гарантирани VPS сървъри

Гарантирани ресурси

Нашата фирма предлага конкурентни цени и отлично качество. Системите ни гарантират 100% използваемост на заделените ресурси – процесор, оперативна памет и HDD. Те не се споделят с други виртуални сървъри.

Сдобийте се с Вашия още днес!

Производителност

Хардуерна производителност

От Server1 предлагаме виртуални VPS сървъри от последно поколение. За да доставим качество на потребителите си, ние винаги използваме най-новите технологии. Това ни дава възможност да предложим най-високите скорост и качество на българския пазар.

Добавете това предимство в арсенала си!

Скалиране

Скалиране без downtime

Увеличаването на използваните ресурси се случва без прекъсване. Дори в най-натоварените часове във Вашия уебсайт, Вие можете да увеличите качеството на услугата. Това включва добавяне на процесорни ядра, оперативна памет, дисково пространство и други.

Подобрете Вашия уебсайт още днес!

Мрежа

Мрежа за вашите сървъри

За всеки допълнителен виртуален сървър, ние Ви правим подарък – втори мрежови интерфейс. Той представлява конфигурирана вътрешна мрежа за безпроблемен достъп до допълнителни вътрешни услуги като MySQL, redis, mongoDB и други

Сдобийте се с тази оферта!

Нуждата от виртуален сървър

Нашите виртуални сървъри са подходящи за компании от различни калибри – от стартиращи до утвърдени такива. Те са едно добро решение при желателно разширяване на параметрите на вече съществуващия хостинг. Така нареченият VPS (Virtual Private Server) e подходящ за всякакви платформи, включително за генериращите огромно количество трафик. В това число се включвай сайтове като онлайн магазини, новинарски и корпоративни платформи и други.


Предимствата на нашите виртуални сървъри не се изчерпват с това. Те позволяват инсталирането на различни приложения и поддържането на специфични софтуерни програми. VPS системата Ви осигурява неща като сървърни ресурси, които не биват споделяни през други клиентски приложения.


Гъвкавата инфраструктура на нашите виртуални сървъри Ви позволява по-добра работа и контрол върху Вашия уебсайт. Услугата добавя скорост, сигурност и повече органични посетители на Вашия уебсайт. Не се колебайте да се сдобиете с нея и да подобрите представянето си в дигиталния свят.


Растежът, който предлагаме

Услугата за виртуални сървъри на Server1 позволява на потребителите ни споделянето на една физическа машина и свой виртуален сървър. Веднага получавате неограничен достъп до ресурсите на VPS без да се налага да наемате физически сървър. Това включва пълен достъп за разширяване на параметрите на Вашия виртуален сървър за нуждите на Вашия проект. Различните потребители, свързани към физическото устройство, имат различни IP адреси, гарантиращи сигурността на проектите им.


Потребителите, с които споделяте машината, не могат да повлияят на Вашия уебсайт. Това не може да се случи, защото имате отлична защита. При евентуален пробив при техните уебсайтове, Вашият остава незасегнат.