Email за вашия домейн

100% антивирусна защита!
100% доставени мейли!
99.9% антиспам защита!

Корпоративна идентичност

Конфигурирайте вашата пощенска услуга
Миграция
Миграция

Мигриране към нас

По време на миграцията на вашите пощенски кутии освен кореспонденцията ще запазим и всякаква файлова структура. Това включва папки и съществуващите писма към тях.

Антиспам, Антивирус, Антифишинг

Антиспам Антивирус Антифишинг (AAA)

Всеки ден блокираме стотици фалшиви или заразени мейли. С нас може да сте напълно спокойно за вашата сигурност на електронна комуникация.

едневни архиви

Ежедневни архиви

Всеки ден правим архив на всички получени и изпратени мейли. По всяко време може да възстановим изгубена кореспонденция или погрешно изтрита пощенска кутия.

Неограничени домейни и пощенски кутии

Неограничени домейни и пощенски кутии

Нямаме ограничение на брой акаунти или домейни. Създайте необходимия брой пощенски кутии към всичките ви домейни.

Корпоративна електронна поща

Светът на технологиите предлага безгранични възможности. Една такава е новата ни пощенска услуга.


Електронната поща е неизменна част от работния процес. Tя служи за съхранение на информация между партньори и проекти. Точно поради тази причина, натрупаните с времето данни превръщат пощата във важно преимущество за всеки бизнес.


Ролята на пощенската услуга

Терминът „бизнес имейл“ се отнася до акаунти, предоставени от фирми, с цел използването им за професионална комуникация. Те често да имат специфични насоки за използване - политики за подходящо съдържание и имейл етикет.


Пощенската услуга е предпочитан способ за комуникация. Именно поради големия интерес и високата му приложимост, често бива атакуван от недоброжелатели. Всеки опит за измама има насреща си конкретни защити, които да предпазят съответния бизнес от такива злоупотреби.Едни от най-актуалните и прилагани начини за удостоверяване на имейли, които са утвърдени към момента, са: SPF, DKIM и DMARC. Чрез тях Вие не само може да проследите от къде идва заплахата, но и получавате обстойна защита.