Дейта център

Електричество

ЕлектричествоДейта центърът е захранен от 2 независими трафопоста, които се покриват едновременно от 6 броя дизел генератори с обща мощност 4.0MW и 90 тона UPS батерии. Напълно независими (N+1) UPS 230V и 48V DC захранващи системи.

Пожарна безопасностХимически агент за пожарогасене от ново поколение NOVEC1230. Novec 1230 е нов газов гасителен агент, безвреден за хората, оборудването и околната среда. Не причинява корозия и е електрически непроводим. Съвместим със стандарта БДС EN 15004. Подходящ за защита на сложно и скъпо електронно оборудване, компютри, софтуeр, файлове с данни, комуникационно оборудване, сложна медицинска техника, машинни зали, контролни зали с електрическо и електронно оборудване и др.

Пожарна безопасност
Сигурност

СигурностПомещения в Дейта центъра на Server1 където са разположени инфраструктурите ни е под 24 часово видео наблюдение и 24 часова физическа охрана. Има инсталирани сензори за движение, които са директно свързани към СОТ. Определени лица могат да достъпят помещенията където са монтирани сървъри, комутатори, маршрутизатори и т.н. Всички шкафове се заключватe едновременно със секретен ключ и цифров код.

Климатизация и влажност на въздухаКлиматичната система е проектирана с топли и студени редове. Това осигурява постоянна температура в помещенията от °C 20±2. Инсталирани са допълнителни G4 филтри за чистота на въздуха към всяко климатично тяло. Влажността на въздуха се регулира автоматично чрез системите VESDA

Климатизация

Сертификати

ISO 9001:2015
ISO/IEC 27001:2013
PCI DSS

Не намирате това, което търсите? Свържете с нас!

Ако желата от вас конфигурация я няма на сайта ни, не се колебайте да се свържете с нас.

Търговрски отдел