Нает сървър

Нает сървър

Ползи от Нает сървърАко изберете нает сървър пред споделен хостинг, изцяло ще разполагате с неговия капацитет. Допълнително, наемането на физически сървър гарантира безопасността на информацията и минимизира риска от хакерски пробив. Освен това, скоростта на сайта Ви ще е по-голяма. Наемането на физически сървър е възможност само Вие да разполагате с ресурса му. Това включва скорост на мрежовия интерфейс, процесор, рам памет, дискове и т.н. Наетият сървър е подходящ за мащабни проекти. Може да бъде хостинг на голям онлайн магазин, корпоративен, новинарски или друг сайт с висока посещаемост.

Изберете Server1 за Ваш доставчик на хостинг услугаЗа по-голямо удобство, даваме възможност да конфигурирате сървъра си онлайн чрез сайта ни Server 1. Това гарантира на клиентите бързина и по-високо качество на услугата. Наетите сървъри, които предлагаме имат по два физически процесора. При нас няма емулатори на хардуер и има един слой операционна система. Наред с това, може да разчитате на помощ от квалифицирано техническо лице. Ако се нуждаете от съвет или професионална консултация, нашият екип е насреща. В допълнение, ние в Server 1 сме готови да Ви изготвим индивидуална оферта, съобразена с нуждите на Вашия проект. Освен това, нашите клиенти могат в реално време да видят данни за модела, марката и процесорите на сървъра, както и стойността на месечния им абонамент.

Наети сървъри
Нает сървър цена

Лесно е да наемете сървър от насНаемането на сървър от Server1 е максимално лесно. Първо е необходимо да се свържете с нас по телефон или имейл, за да обсъдим какви са Вашите нужди и очаквания. Може да направите запитване и директно чрез нашия сайт. След това, в срок от пет дни ще Ви дадем оферта, съобразена с Вашия проект. Веднага получавате достъп до Вашия сървър, когато направите първата вноска. Избирайки нашите услуги, към месечния си абонамент Вие получавате и високоскоростен интернет - 900mbps за България и 100mbps за чужбина.

Не намирате това, което търсите? Свържете с нас!

Ако желата от вас конфигурация я няма на сайта ни, не се колебайте да се свържете с нас.

Търговрски отдел