Нает сървър

Ползи от Нает сървърНаетият сървър е услуга, която може да бъде полезна, практична, надеждна и икономична за много потребители, но някак си остава неразбрана и доверието, към нея е ниско. Въпреки това тя съдържа множество перспективи за бизнеса, с които възнамеряваме да ви запознаем.

Какво представляват "Наети сървъри"Нека да започнем отдалече, а именно като отговорим на въпроса "какво точно е това". Наетият сървър е вид уеб хостинг услуга. С други думи, чрез нея може да си осигурите дисковото пространство, нужно за съществуването на функциониращ сайт. А всички знаем, че наличето на такъв, е най-сигурният начин да се достигне до най-голям брой хора. Изборът на добър уеб хостинг е изключително важен и, в случай, че ще правим такъв, е полезно да бъдем добре информирани. Затова ще ви представим пет от най-големите ползи от наетите сървъри.

Наети сървъри
Нает сървър цена

Личен хардуерПри наемането на сървър, се наема и самата машина, която предоставя услугата. За разлика от споделените такива, този ще бъде само за вас и никой друг няма да го използва. Следователно, дори и в най-натоварените моменти, вашият уеб сайт ще разполага с цялата мощност на сървъра. Освен това, можете да направите промени по настройките на хардуера, тъй като вие ще разполагате с пълния контрол над самото устройство.

Персонализиран софтуерКлиентът има правото на избор, за това какъв софтуер желае да инсталира. Поради този причина, към наетият сървър е възможно да се прибавят много други неща като например това да се използва за приложения, бекъп на важни данни и имейл. Тези добавки биха могли да бъдат конфигурирани от притежателя и така той ще получи нещо повече от хостинг услуга.

Наети сървъри
Нает сървър цена

НадежностВисоката надеждност е логична, при наличието на личен хардуер и персонализиран софтуер, които се използват за поддържването на само един уеб хостинг. Но освен това, справянето с евентуално възникнал проблем става в пъти по- лесно, тъй като откриването на затруднението ще отнеме по-малко време при тези условя.

СигурностРядкост е, но все пак е възможно, при използването на друг тип уеб хостинг услуга, вашият сървър да бъде засегнат от вирус или хакер, заради нечия чужда грешка. Това създава и куп други проблеми като такъв например е развалянето на репутацията на сайта "пред търсачката", което ще премахна възможността страницата ви да се класира на по-висико място след търсене в мрежата. С наетият сървър подобни притесния биват напълно премахнати.

Наети сървъри